Profilo Barış İmam Hatip Ortaokulu

yok
SULTAN SELİM MAHALLESİ, TURAN SOKAK, NO 9 KAĞITHANE/İSTANBUL
Vizyon
Çağdaş teknoloji ilkelerine göre hayatını planlayabilen ve sorunlarını çözebilen; tarihinin,ulusal değerlerinin ve yaşadığı çağın bilincinde; sanatsal ve kültürel etkinliklerde aktif, kaliteli ve seçkin bireyler yetiştiren öncelikli tercih edilen kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilere,düşünce özgürlüğünü geliştirmeye, insana, topluma ve doğaya saygılı zihinsel ve ahlaki alışkanlıklar sergilemeye, kapasitelerini sonuna kadar geliştirmeye, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış ülkemizin önde gelen yurttaşları olmaya hazırlayacak ve teşvik edecek düşünsel ve davranışsal temelleri kazandırmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
08:45 - 12:50 -Öğle Arası- 13:20 - 15:00(Çarşamba Günler 15:50)
Arapça ve İngilizce
Metro (Sanayi Mahallesi Durağı), İETT (Şirintepe Otobüsleri),
Yerleşim Yeri
Kağıthane Sultan Selim Mahallesi, Sultan selim Caddesi Üzerinde. Kağıthane Devlet Hastanesi Yakınında.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kağıthane Merkez´e 7 dakika ve Levent Plazalar - Büyükdere Caddesi´ne 3 dakika uzaklıkta.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda futbol,basketbol,voleybol, masa tenisi, karate, taekwondo ...vb sportif etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Milli Eğitim bakanlığının ve Tubitak´ ın düzenlediği yarışmalara katılmakta bu doğrultuda öğrenciler yetiştirmekteyiz. Ayrıca her sene düzenlenen Teknofest etkinliklerine katılmaktayız.
Proje Çalışmaları
Okulumuz Harezmi projesinde pilot okul olarak çalışmalar yapmıştır. Ayrıca Tubitak bünyesinde proje çalışmalarına katılmaktayız.
E-twinning